Novice se ne pišejo same. Podpri Lokalne!
Pri Lokalnih Ajdovščina dnevno skrbimo za pestrost vsebin, urejanje rubrik in objave na socialnih kanalih. So vam Lokalne všeč?
Tako nas lahko podpreteSpet je petek in spet je čas za našo novo vlog objavo. Tokrat še kako aktualno, saj je peka kruha s pomočjo droži, v zadnjih časih izjemno popularna. Da je stvar čisto aktualna vam v spodnjem video posnetku razkrije domači pekovski mojster Erik Dietz. Vabljeni k ogledu.
Mariskdo se je v zadnjem času navdušil nad drožmi. Uporabljamo jih za peko pic, kruha in drugih pekovskih izdelkov. Droži so na ajdovskem v domeni Erika Dietza, čigar kulinarične specialite lahko uživamo na posebnih dogodkih in rojstnodnevnih praznovanjih, lahko jih prevzamemo v njegovem studiu, predvsem pa se lahko na njegovih delavnicah naučimo priprave odličnega kruha ali pice. Kako? Oglejte si spodnjo video delavnico, ki je nastala v sodelovanju z Mladinskim kulturnim centrom Hiša mladih Ajdovščina. Vabljeni k ogledu.